ihollashop.com

Tietosuojaseloste

Yleistä

IHOLLA Natural Cosmetics ylläpitämä ihollashop.com on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa tietojen käsittelyyn.

Tällä tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen ihollashop.com palveluita. Tässä tietosuojaselosteessa puhuessamme tarkoitamme ketä tahansa henkilöä, joka antaa sivustomme käyttöön informaatiota itsestään. Sivustolla tarkoitamme kaikkia ihollanaturalcosmetics.com ja ihollashop.com alaisia sivuja.

Keräämämme tiedot voidaan jakaa käyttäjän antamiin, verkkopalveluiden käytöstä havainnoituihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme tietoja:

  • Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen
  • Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen
  • Tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen
  • Asiakaspalvelun ja verkkokaupan kehittämiseen

Rekisterin tiedot, Rekisterin nimi

IHOLLA Natural Cosmetics asiakasrekisteri.

Rekisterinpitäjä, Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

IHOLLA Natural Cosmetics, Y-tunnus 2780604-7

PL 132, 33101 Tampere

Rekisteriasioita hoitava henkilö

IHOLLA Natural Cosmetics, Vuokko Kähkipuro

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla: iholla(a)ihollashop.com

Asiakastietoihin on pääsy vain IHOLLA Natural Cosmetics omalla henkilökunnalla.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset. Lisää kolmansista osapuolista voit lukea kohdasta ”Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille”.

Tietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen

Joudumme keräämään erilaisia tietoja Sinulta, jos haluat tilata verkkokaupastamme tai käyttää sivustoamme.

Keräämme, tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tilauksen käsittelyä, mahdollisia tilauksen jälkeisiä reklamaatioita tai asiakaspalautuksia varten ja tarjotaksemme verkkokauppamme palveluita. Keräämme Sinulta nimesi, sähköpostisi, toimitusosoitteesi, laskutusosoitteesi, puhelinnumerosi ja maksutietosi. Yritykset voivat antaa halutessaan myös Yrityksen nimen ja Y-tunnuksen. Käytämme tilauksen yhteydessä antamiasi tietoja ainoastaan verkkokaupan tilausten käsittelyyn, ellet anna lupaa muihin tarkoituksiin, kuten uutiskirjeen lähettämiseen.

Luovutamme henkilötietoja ulkopuolisille tahoille ainoastaan siinä tapauksessa, että laki sen sallii, esimerkiksi sopimuksen toteuttamis- tai markkinointitarkoituksessa, laskutuksen vuoksi tai jos asiakas on antanut siihen etukäteen suostumuksensa. Tilauksen toteuttamiseksi palkkaamamme ulkopuoliset palveluntarjoajat (esim. kuljetus- ja huolintayritykset sekä pankit) saavat meiltä tiedot, jotka ovat välttämättömiä tilauksen ja sopimuksen toteuttamiseksi. Palveluntarjoajamme saavat käyttää näin luovutettuja tietoja pelkästään tehtäviensä suorittamiseen.

Tietojen kerääminen markkinointitarkoituksiin

Käytämme tietojasi ihollashop.com kautta tekemiesi ostojen toteuttamisen ohella myös seuraaviin tarkoituksiin:

  • ostokokemuksesi parantamiseen pysyvästi ja sen muokkaamiseksi asiakasystävälliseksi ja yksilölliseksi
  • viestiäksemme sinulle tilaustasi koskevista asioista
  • ilmoittaaksemme sinulle tietyistä tuotteista ja markkinointikampanjoista sekä
  • suositellaksemme sinulle tuotteita tai palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Käytämme tähän tarkoitukseen saatavilla olevia tietoja, kuten esimerkiksi sähköpostiviestejä koskevia vastaanotto- ja lukemisvahvistuksia sekä tietoja, jotka koskevat käyttämääsi päätelaitetta, internetyhteyttä, käyttöjärjestelmää, alustaa, verkkosivustolla vierailun päivämäärää ja kellonaikaa sekä katselemiasi tuotteita, ja tietoja, jotka olemme saaneet sinulta (mukaan lukien automaattisesti lähetetyt tai tuotetut tiedot). Lisäksi käytämme myös tilaushistoriaasi. Käytämme tilaushistoriaasi kysyäksemme sinulta tuotearvosteluja tilauksesi jälkeen.

Voit kieltää milloin tahansa henkilötietojesi käyttämisen markkinointitarkoituksiin tai yksittäisiin toimenpiteisiin. Voit milloin vain perua uutiskirjeen tilauksen tai tuotearvosteluita pyytävät sähköpostit uutiskirjeiden loppuosasta. Tai voit pyytää listalta poistamista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen iholla(a)ihollashop.com

Asiakastilin tiedot

Voit rekisteröityä asiakkaaksemme tilauksen tekemisen jälkeen luomalla tunnukset tai Rekisteröidy-napin takaa tiedot antamalla. Avaamme jokaiselle rekisteröityneelle asiakkaalle oman asiakastilin, joka antaa salasanasuojatun suoran käyttömahdollisuuden käyttää tallentamiamme käyttötietoja. Kyseisen toiminnon avulla asiakas voi tarkastella mm. lopullisia, avoimia ja hiljattain lähettämiään tilauksia sekä hallita henkilötietojaan ja uutiskirjettä.

Asiakastilin tiedot

Rekisteröityäksesi asiakkaaksemme keräämme sinulta seuraavat tiedot:

  • Sähköposti (toimii käyttäjätunnuksenasi)
  • Salasana (huolehdit itse, että salasana on tarpeeksi vahva ja, että säilytät sen huolellisesti)
  • Etu- ja sukunimi
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero
  • Yritykset voivat antaa lisäksi myös Yrityksen nimen ja Y-tunnuksen

Henkilötietojen säilytys ja suojaaminen

Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

IHOLLA Natural Cosmetics säilyttää asiakastietoja verkkokauppa-alustan tarjoajan palvelimella. Palvelimet, varastonhallintajärjestelmän ja verkkokaupan järjestelmän tekninen sekä prosessien tietoturva ovat erittäin korkealla tasolla. Salasanat ovat huolellisesti suojattuja. Päivitämme salasanoja säännöllisesti.

Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida IHOLLA Natural Cosmetics järjestelmistä. Poisto ja anonymisointi-toimenpide ovat peruuttamattomia.

Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, mm. seuraaviin tarkoituksiin:

  • Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai ei
  • Kuluttajakauppaa koskevien vastuiden täyttäminen
  • Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen verkkokaupan asiakkaillemme
  • Riittävien varmuuskopioiden ottaminen kaupan tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi, virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi

Jos emme pysty jotain tietoa poistamaan järjestelmistämme, ilmoitamme siitä aina asiakkaalle ja perustelemme syyn.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana Sinulla on oikeus:

  • Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista
  • Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista
  • Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Lisäksi, jos käsittely perustuu erilliseen suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa. Huomaathan, ettei tämä vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritettuun tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme iholla(a)ihollashop.com. Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi todentaa henkilöllisyytesi. Ilmoitamme sinulle, mikäli emme joiltain osin pysty toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi luotonantotiedot) tai oikeus.

Jos huomaat, että käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.

Tallennettujen tietojen saaminen

Voit pyytää IHOLLA Natural Cosmetics järjestelmiin tallennetut tiedot itsellesi ottamalla yhteyttä sähköpostilla: iholla (a)ihollashop.com

" Tietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen-kohdasta löydät tarkempaa tietoa keräämästämme ja tallentamastamme henkilötiedosta.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Tietosi välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle.

Käytämme asiakastietoja kolmansien osapuolten kanssa myös analytiikka- ja personointitarkoituksiin. Hyödynnämme ostokäyttäytymis- ja selaustietoja yhteistyökumppanien kanssa, jotta voimme paremmin tarjota sinua kiinnostavia tuotteita ja tarjouksia. Vain me pystymme yhdistämään käytetyn pseudonymisoidun tiedon nimeesi.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille. Informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua.

IHOLLA Natural Cosmetics huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan ja -suojan korkeasta tasosta EU:n Tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kolmansien osapuolten tietojenkäsittelyn tason varmistuskeinoina ovat Euroopan komission hyväksymät mallisopimuslausekkeet tai muu tietosuoja-asetuksen mukainen hyväksytty tapa.

Evästeet ja niiden käyttö

IHOLLA Natural Cosmetics käyttää evästeitä ”cookies” ja muita vastaavia tekniikoita. Evästeet ovat päätelaitteen selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Evästeillä ja muilla tunnisteilla on määritetty voimassaoloaika, jonka jälkeen selain poistaa tunnisteen. Käytämme näitä tekniikoita toimintojen toteuttamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen.

Toiminnallisia evästeitä ja paikallista varastoa käytetään mm. asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen, toimitusaika-arvioihin ja ostoskorin toimintoihin. Näihin toimintoihin evästeiden ja paikallisen varaston käyttö ja niiden käytön hyväksyminen ovat pakollisia. Sivustolla käynti asettaa evästeet ja paikallisen varaston muuttujat uudelleen selaimen sen salliessa.

Analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen käytetty tieto on anonymisoitua aina kun se on mahdollista. Muutoin käsittelemme tietoja henkilökohtaisina niiltä osin kuin tunniste sisältää asiakkaan kohdentavia tietoja, kuten IP-osoitteen. Myös tunnisteet, jotka on yhdistetty asiakkaaseen jollakin tapaa, käsitellään henkilökohtaisena tietona. Hyödynnämme Google Analyticsia mm. sivustomme käyttöön. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua.

Tämän tietosuojaselosteen muuttaminen

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Yhteystiedot tietosuojaan liittyen

Voit ottaa yhteyttä yksityisyyteen, tietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla iholla(a)ihollashop.com.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas rekisteröityy palveluun, tilaa uutiskirjeen tai tekee ostoksen.

Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointi) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.

Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää IHOLLA Natural Cosmetics sisäisen verkon käyttöoikeuksia. Käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin ja edellyttää henkilökohtaisten käyttäjätunnusten käyttöä. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.